Bondata: mitä tarkoittaa bondaa?

Bondaa tarkoittaa sitä, että ihmiset ovat yhteydessä toisiinsa fyysisesti ja henkisesti. He tuntevat toisensa ja välittävät toisistaan. He myös auttavat toisiaan ja ottavat huomioon toistensa tarpeet.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta bondata

Mitä on Bondaaminen?

Bondaaminen on tapa luoda tuttavuksia tai ystävyyssuhteita. Se voi tapahtua eri tavoin, esimerkiksi jakamalla kokemuksia, luomalla yhteisiä projekteja tai tutustumalla toisiin ihmisiin. Bondaaminen voi olla myös tapa lisätä yhteyttä ja luoda yhteisöllisyyttä.

Mitä tarkoittaa YEET Urbaani sanakirja?

Yeet on slangisana, joka tarkoittaa jotain, joka on hyvin kovaa tai voimakasta. Se voi olla myös ilmaus haluamallesi tehdä jotain erittäin voimakkaasti tai tehdä jotain erittäin kovaa.

Mikä on swag?

Swag on itsevarmuutta ja sitä, että henkilö on cool – siis siisti. Swagin voi tunkea lähestulkoon mihin tahansa lauseeseen, esimerkiksi ”siisti paita, swag” tai ”en muista eilisest mitään, swag”. Sanan käyttöä on myös kritisoitu, ja sen on sanottu tarkoittavan ”Secretly We Are Gay”, suom.

Mikä on EDGY?

EDGY on ihmisen psyykkisen tilan tila, jossa hän on hermostunut ja kireä. Hän on hyvin hermostunut ja saattaa olla ärtyisä tai heikkohermoinen. EDGY: n aikana ihmisen on vaikea keskittyä ja hän saattaa tuntea ahdistusta tai pelkoa.

Mitä tarkoittaa JEBA?

JEBA tarkoittaa erittäin hyvää, mahtavaa tai erinomaista. Se on myös tosi tyylikäs ja käytännöllinen. JEBA on loistava valinta niille, jotka haluavat laadukasta ja kestävää tuotetta.

Mikä on kallu?

Kallu on koulutukseltaan keskinkertainen henkilö, yleensä peruskoulun suorittanut henkilö. Suomen white trash -luokkaan kuuluva henkilö, joka elää sosiaalitukien varassa. Päihteiden runsas käyttö ja tatuoinnit sekä alatyylinen kielenkäyttö ovat tyypillisiä tunnusmerkkejä.

Jätä kommentti